In perioada 09 - 16 septembrie suntem in vacanta. Toate comenzile primite in aceasta perioada vor fi livrate, in ordinea sosirii, dupa aceasta data. Cu stima, Nesih ART

Politica de retur

Conform OUG 34/2014, pentru produsele achizitionate la distanta, consumatorul are dreptul de retragere din contract, in termen de 14 zile calendaristice, fara a preciza motivele, din momentul in care a intrat in posesia produsului. 


- pentru a respecta termenul limita de retragere din contract este suficient sa trimiti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei mentionate mai sus.


- returnarea contravalorii produsului, poate fi amanata in cazul in care Nesih-Art.ro nu a primit produsul returnat si nici o dovada ca acesta a fost expediat (oricare dintre cele doua variante intervine prima) si in maxim 14 zile din momentul notificarii Nesih-Art.ro cu privire la decizia ta de a te retrage din contract.


- cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. In cazul in care produsele au defect la livrare, cheltuielile le suportam noi.


- produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Nerespectarea acestor conditii poate duce la aplicarea unui comision perceput pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii.

Acest comision va fi comunicat in baza constatarii estetice si tehnice a produsului returnat.


- daca optezi pentru returnarea contravalorii produsului, iti transferam banii in cel mult 14 zile de la notificarea cererii de retragere din contract. Returnarea contravalorii produsului se poate efectuata prin virament bancar, dar trebuie sa completezi contul IBAN in momentul inscrierii cererii de returnare.


- daca doresti sa returnezi un produs, te rugam sa ne contactezi.