In perioada 09 - 16 septembrie suntem in vacanta. Toate comenzile primite in aceasta perioada vor fi livrate, in ordinea sosirii, dupa aceasta data. Cu stima, Nesih ART

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate si de securitate a datelor


Nesih-Art.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii unei colaborari eficiente cu utilizatorii.

Nesih-Art.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

Nesih-Art.ro  va folosi datele personale ale utilizatorilor in scopul de a-i notifica asupra ofertelor promotionale si asupra noutatilor si de a transmite cupoane, felicitari sau alte mesaje.

Datele personale introduse de utilizatori sunt necesare pentru confirmarea comenzii, pentru livrarea produselor comandate si pentru o colaborare ulterioara optima intre Nesih-Art.ro  si clientii sai.

Nesih-Art.ro  nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Nesih-Art.ro isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul site-ului sau al contului personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.